Mediclaudon tiimiin neljä neuvonantajaa
Mediclaudon tiimiin neljä neuvonantajaa
Kategoriat: Uutiset

Meillä on ilo kertoa, että Mediclaudon tiimi on täydentynyt neljällä rautaisella ammattilaisella, jotka toimivat yrityksen neuvonantajina tukien hallitusta ja omistajia Mediclaudon liiketoiminnan kehittämisessä. Tämä mahtava nelikko tuo tiimiin erityisosaamista ja laajaa näkemystä kansainvälisestä kaupasta, digimarkkinoinnista, strategisesta johtamisesta sekä ohjelmistokehityksestä.

Juha Lahtinen on kv-konsulttitalon Export Makerin toimitusjohtaja. Export Makerillä on lokaaleja tiimiläisiä yli 20 markkina-alueella globaalisti. Juhalla on monipuolinen kokemus teknologiateollisuudesta ja kansainvälisestä kaupasta erityisesti B-to-B- ja MidCap-sektorilta. Henkilökohtaisesti Juha on tehnyt vientikauppaa yli 60 maahan rakentaen ja kehittäen jälleenmyyjäverkostoja ja asiakassuhteita Eurooppaan, Amerikkaan ja Aasiaan. Juha on asunut Suomen lisäksi Ruotsissa ja Indonesiassa.

Minttu Lampinen on Stanfordin ja Oxfordin huippuyliopistoissa opiskellut kauppatieteen tohtori, ydinosaamisenaan digimarkkinoinnin johtaminen. Yli 20 vuoden työkokemus kaikkiaan 250 asiakasyrityksen kanssa antaa laajaa näkemystä siitä, miten innovaatioista kasvatetaan kestävää liiketoimintaa.

Josu Takala on Vaasan Yliopiston tuotantotalouden professori, jolla on poikkeuksellisen vahvat näytöt akateemisesta tutkimuksesta sekä kansainvälisestä yhteistyöstä yliopistojen, tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Takala on toiminut useiden yritysten perustajana, neuvonantajana sekä johdon konsulttina. Hänen ydinosaamistaan ovat yritysten operaatiostrategiat ja strateginen päätöksenteko.

Henrik Salmela on ohjelmistokehittäjä, jonka vahvinta osaamista on uusien innovaatioiden ja ohjelmistojen kehittäminen ideasta skaalautuviksi ohjelmistoiksi. Salmela on toiminut vuosia yrittäjänä ohjelmisto- markkinointi- ja media-alan yrityksissä. Hänen vahvuutenansa on haastavien ja monimutkaisten ohjelmistokokonaisuuksien kehittäminen.

Tervetuloa mukaan Mediclaudoon Juha, Minttu, Josu ja Henrik!

Lisää Mediclaudon tiimistä ja avainhenkilöistä Yritys-sivulla

Jaa tämä: