Mediclaudo tuo turvallisuutta ja tehokkuutta sairaaloiden lääkejakeluun

Mediclaudon älylääkevaunu tehostaa lääkejakelua

Mediclaudon älylääkevaunu kehitettiin lääkejakeluprosessien parantamiseksi ja edistämään potilasturvallisuutta. Sen avulla sairaanhoitajien resursseja vapautuu hoitotyöhön ja potilaan kohtaamiseen.

Ensimmäinen tuotteemme, Mediclaudo älylääkevaunu suunniteltiin yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kanssa. Tavoitteena oli luoda turvallinen lääkejakeluketju sairaala-apteekista osastoille ja lääkehävikin vähentäminen. Kehitystyön taustalla oli vuosikymmenten yhteistyö ja osaaminen terveydenhuollon tuotteiden ja apuvälineiden valmistamisesta.

Ensimmäiset älylääkevaunut toimitettiin asiakkaille vuonna 2018 ja ne ovat olleet jatkuvassa käytössä siitä alkaen. Älylääkevaunujen myötä kustannustehokkuus lääkejakeluprosessissa on parantanut. Älylääkevaunuja on käytetty onnistuneesti myös kuljetusrobotteja hyödyntäen.

Mediclaudon älylääkevaunu

Kohti automatisoitua lääkelogistiikkaa

Mediclaudon älylääkevaunu tuo sairaaloiden ja hoivakotien lääkejakeluun turvallisuutta, seurantaa, täsmällisyyttä ja tehokkuutta, sekä vähentää lääkehävikkiä.

Mediclaudon tuotteet ja ratkaisut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää älylääkevaunusta ja sen käyttömahdollisuuksista!