Sijoita Mediclaudoon 2022 uutinen
Mediclaudo hakee rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen
Kategoriat: Uutiset

Lääkitysvirheet aiheuttavat 40 % potilasriskeistä
– Suomalainen digitoimija puuttuu vihdoin asiaan

”Suomalaisissa sairaaloissa ilmoitetuista potilasturvallisuutta vaarantavista tapahtumista noin 40 % liittyy lääkitysvirheisiin”*

Lääkitysvirheet ovat suuri ongelma kaikkialla maailmassa. Kotimainen kasvuyritys Mediclaudo Oy kehittää digitalisaatiota hyödyntäviä lääkejakeluratkaisuja sairaaloihin ja hoivakoteihin. Mediclaudon kehittämällä tietojärjestelmällä ja laitteistolla seurataan aukottomasti lääkkeen matkaa apteekista sen oikeaan käyttöpaikkaan, aina potilaalle asti. Mediclaudon tavoittelee merkittävää osaa globaaleista lääkejakeluautomaation markkinoista. Yhtiön arvion mukaan lääkehuollon automaatioon liittyvät investoinnit muodostavat kansainvälisesti 1–2 % sairaaloiden uudistamisbudjeteista.

Yritys on perustettu 60 vuotta toimineen Ilmajoen Teräsputkikaluste Oy:n tuoteinnovaation pohjalle tuomaan uusia digitaalisia palveluita ja tuotteita sote-alalle. Jo myynnissä olevat, Suomessa valmistettavat, terveysteknologian tuotteet ovat terveydenhuollon tarpeita vastaavia ja käytössä testattuja. Asiakasreferenssilistalle kuuluvat mm. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Tuomi Logistiikka ja Mehiläinen.

Mediclaudon rahoituskierros on avoinna 2.5.2022 – 30.06.2022.

Lue lisää sijoitussivulta

Jaa tämä: