Mediclaudo mukana Virtuaalihackathonissa
Mediclaudo mukana Virtuaalihackathonissa
Kategoriat: Uutiset

Mediclaudo on yksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston järjestämän Virtuaalihackathon innovointitapahtuman case-yrityksistä. Hackathonissa opiskelijat perehtyvät case-yritysten toimintaan sekä analysoivat ja pyrkivät kehittämään niiden digitaalisia ratkaisuja. Mediclaudon toimitusjohtaja Jussi Eväsoja pitää Hackathonia mielenkiintoisena ja innovatiivisena toimintamallina, ja yritys on mielellään mukana tapahtumassa.

Mediclaudon sairaalakalusteissa hyödynnetään digitaalista platformia, jota voi soveltaa laajemmin ratkaisemaan muun muassa erilaisten logistiikkatuotteiden käyttäjähallintaan liittyviä haasteita. Mediclaudon näkökulmasta platformin skaalaaminen on aivan eri tavalla mahdollista, kuin fyysisen tuotteen, ja sen hyödyntämismahdollisuudet ovat laajat. Hackathoniin osallistuvilta opiskelijatiimeiltä toivotaankin uusia raikkaita ideoita ohjelmisto-platformin kehittämiseen ja jatkojalostamiseen.

Virtuaalihackathon on osa Itämeren alueelle keskittyvät Interreg BSR-rahoitteisen InnoCAPE-hankkeen Hack4Industry 5.0-tapahtumasarjaa. Hackathonilla tavoitellaan konkreettista lopputulosta, josta olisi haasteen heittäneelle yritykselle hyötyä, esimerkiksi kehittämissuunnitelman ja kustannusarvion, karkean ohjelmistoarkkitehtuurin suunnitelman tai potentiaalisen liiketoimintamallin muodossa.

Lue lisää tapahtumasta SeAMKin julkaisemassa uutisessa.

Mediclaudon osallistumisesta Virtuaalihackathoniin kirjoitti myös Ilmajoki Lehti;

Ilmajoki Lehti 10.3.2021
Jaa tämä: