Mediclaudo älyrullakko tuo turvallisuutta lääkejakeluun | Mediclaudo Oy
Mediclaudon älylääkevaunu uudistaa sairaalalogistiikkaa
Kategoriat: Tuotteet

Me Mediclaudolla haluamme tuoda turvallisuutta ja tehokkuutta sairaaloiden logistiikkaan. Mediclaudon kehittämä älylääkevaunu on tästä esimerkki. Älylääkevaunun avulla sairaaloiden lääkelogistiikkaa pystytään automatisoimaan ja seuraamaan. Lääkevaunun käyttämisestä jää aina digitaalinen jälki, ja se voidaan integroida esimerkiksi sairaalan henkilökorttien RFID-ominaisuuteen.

Mediclaudon älylääkevaunun avulla saadaan lääkkeiden siirtäminen suoritettua valvotusti apteekista osastoille ja aina potilaille saakka. Lääkkeet toimitetaan lukitussa rullakossa, jonka käyttötapahtumat kirjautuvat toimintalokiin. Älylääkevaunu sopii käytettäväksi automaattisen kuljetusrobottien kanssa.

Älylääkevaunun tuotekehitys sai rahoituksen Euroopan aluekehitysrahaston “Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020” Suomen rakennerahasto-ohjelmasta, ja tuotteen kehitystyötä tehtiin yhdessä asiakkaan kanssa. Ensimmäiset tuotteet testattiin sairaalaympäristössä ja toimitettiin asiakkaalle vuonna 2018, ja tällä hetkellä Mediclaudo älylääkevaunun myyntiä laajennetaan sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Jaa tämä: