Mediclaudon ratkaisuilla turvallisuutta koronakriisin aikana
Mediclaudon ratkaisuilla turvallisuutta koronakriisin aikana
Kategoriat: Uutiset

Koronakriisi on muuttanut maailmaa vuonna 2020 monella tapaa. Herkästi leviävä virus on vähentänyt ihmisten välisiä fyysisiä tapaamisia ja lisännyt tarvetta pintojen koskettamisen välttämiseen ja desinfiointiin. Yhteiskunta ei kuitenkaan voi lakata toimimasta koronakriisinkään keskellä, joten sen jokapäiväisiin toimintoihin on kehitettävä aiempaa virusturvallisempia ratkaisuja. Tuote- ja ratkaisuinnovoinnissa trendien aallonharjalla on niin kutsuttu zero touch, eli toimiminen kosketusvapaasti. Zero touch -ratkaisuissa pyritään välttämään esimerkiksi kahvoja, painonappeja ja muita sellaisia pintoja, joihin useammat henkilöt koskevat vuoron perään.

Mediclaudon älykkäät ratkaisut varastointiin ja kuljetukseen mahdollistavat tuotteiden valvotun kuljettamisen. Kuljetusratkaisujen innovatiivinen käyttäjähallinta mahdollistaa käyttötapahtumien reaaliaikaisen seurannan, raportoinnin ja jäljitettävyyden. Esimerkiksi sairaalaympäristössä Mediclaudon kalusteiden avulla voidaan hoitaa lääkkeiden, näytteiden ja tarvikkeiden kuljettaminen ja varastointi turvallisesti ja tehokkaasti. Lukittujen kaappien käyttöä seurataan digitaalisten sormenjälkien avulla, ja niitä pääsevät käsittelemään vain ne henkilöt, joilla on siihen tarvittavat oikeudet.

Älykkäiden varastointi- ja kuljetusratkaisujen ja muiden logistiikkatuotteiden lisäksi Mediclaudon tuotevalikoimiin kuuluu erilaiset jätteenkeräystuotteet. Koronapandemian hallinta on tuonut mukanaan ongelmia myös jätteisiin liittyen – lisääntyvä kertakäyttöisten maskien ja hanskojen käyttö täyttää roskikset ja muoviroskaa päätyy myös luontoon. Mediclaudo toimittaa kotimaisia, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja jätteenkeräystuotteita, kuten jätesäkkitelineitä, roska-astioita ja roskapussikehikoita. Riittävä jäteastioiden määrä auttaa pitämään ympäristön siistinä ja turvallisena, ja luonnon puhtaana.

Tutustu Mediclaudon tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä, niin kehitetään juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat, turvalliset ja seurattavat logistiikka- ja säilytysratkaisut.

Jaa tämä: