Älykäs lukitusratkaisu soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin | Mediclaudo
Mediclaudon älykäs lukitusratkaisu soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin
Kategoriat: Uutiset

Mediclaudon älylääkevaunussa käytettävä digitaalinen lukitusjärjestelmä tuo turvallisuutta sairaalalogistiikkaan. Älylääkevaunun lisäksi Mediclaudon älykästä lukitusjärjestelmää voidaan hyödyntää laaja-alaisesti erilaisissa  logistiikkatuotteissa niin  sairaalaympäristössä, kuin esimerkiksi teollisuudessa. Älylääkevaunun lukitusratkaisu on kehitetty liikuteltavaan laitteeseen, ja se on langattoman verkon kautta yhteydessä sairaalan tai muun käyttökohteen palvelimelle, jossa lääkevaunun tai vaikkapa lukitusjärjestelmällä varustetun kaapiston käyttäjähallinnalle on oma ohjelmansa. Lukitusjärjestelmä on integroitavissa henkilökorttien RFID-ominaisuuteen, ja sen käyttämisestä tallentuu digitaalinen sormenjälki sekä toimintaloki.

Mediclaudon lukitusjärjestelmässä käytettävät lukot ovat erittäin laadukkaita, ja kestävät kymmeniä tuhansia avaussyklejä. Lukkojen auki/kiinni -tilatieto on aina saatavissa, ja myös lukkojen hätäavaus on tarvittaessa mahdollista. Lukkojen määrä, tyyppi ja näyttö sekä ominaisuudet, kuten tunnistustapa ja lokitietojen keräys, voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Haluatko turvallisuutta ja seurattavuutta oman yrityksesi logistiikkaratkaisuihin? Me Mediclaudolla suunnittelemme tarpeisiisi sopivat, älykkäät logistiikkaratkaisut. Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

Jaa tämä: