Mediclaudo Platform - banner
Mediclaudo Platform – älykäs sovellus logistiikkaratkaisuihin
Kategoriat: Platform

Mediclaudo Platform on innovatiivinen, pilvipohjainen, etähallittava järjestelmä sairaaloiden lukitusratkaisuihin ja käyttäjähallintaan. Mediclaudo Platform on älykäs sovellus, joka on räätälöitävissä monenlaisiin sähköisillä lukoilla varustettuihin kiinteisiin ja liikuteltaviin logistiikka- ja säilytysratkaisuihin. Platformin ensimmäinen tuotteistettu sovelluskohde on Mediclaudon älylääkevaunu, joka uudistaa sairaaloiden lääkejakelua parantaen lääkehuollon turvallisuutta ja tehokkuutta automatisoinnin ja seurattavuuden avulla.

Mediclaudo Platform on ohjelmisto, jonka avulla hallitaan lukittavien säilytys- ja kuljetusratkaisujen käyttöä sairaaloissa. Platform kattaa käyttäjän tunnistavan lukitusjärjestelmän sekä pilvipalvelussa toimivan käyttäjäseurannan ja käyttötapahtumien rekisteröimisen. Mediclaudon sairaalakalusteissa tunnistautuminen toteutetaan terveydenhuollon henkilöstön yksilöllisillä henkilökorteilla. Mediclaudo Platformiin integroidun lukon saavat avattua vain ne henkilöt, joilla on siihen tarvittavat oikeudet, ja lukon käytöstä jää aina digitaalinen sormenjälki.

Mediclaudo Platform on hyödynnettävissä Mediclaudon omien älykalusteiden lisäksi myös muiden valmistajien sairaalakalusteissa. Platformia voidaan hyödyntää älylääkevaunun lisäksi esimerkiksi näytteiden seurannassa, älykkäissä lääkekaapeissa ja sairaaloiden postinjakelussa. Järjestelmä on laajennettavissa monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja sen toiminnallisuudet ovat muokattavissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Jaa tämä: